dimarts, 20 de març del 2018

MERCAT D´INTERCANVI I SEGONA MÀ A SEGUR


El Mercat d’Intercanvi i Segona Mà se celebrarà dissabte vinent, 24 de març, al Passeig Marítim de Segur de Calafell, en el tram comprés entre el carrer Duero i el Port. S’hi esperen un centenar de parades, on podran adquirir-se o intercanviar-se tota mena d’objectes que puguin tenir una nova vida, tot fomentat així el reciclatge i la reutilització.

El certamen arriba amb importants canvis organitzatius, ja aquesta edició passa a organitzar-la directament el sector comercial del municipi, concretament l’Associació Segur Platja. L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament passa a ser, de la seva banda, la col·laboradora del Mercat.

Per inscriure-s’hi cal enviar un correu a associaciosegurplatja@gmail.com, o trucar als telèfons 977 163 908 (Esther), 622 625 274 (Paqui), 977 673 345 (Carlos) o 977 949 010 (David). En principi, el nombre de parades previstes són 100, però si hi hagués més inscripcions, les descartades tindrien prioritat en futures edicions.

El Mercat d’Intercanvi i Segona Mà té l’objectiu de fomentar la cultura del reciclatge i la reutilització. La idea és donar una nova vida als objectes als quals donem poc o cap ús. Aquestes objectes poden ser intercanviats o venuts (el preu és lliure) entre les persones que munten parada i els assistents.

Els productes més habituals que s’hi poden trobar són llibres, mobles, discs, pel·lícules, instruments musicals, eines, roba i complement, material per nadons i infants, parament de la llar, electrodomèstics, material esportiu, jocs, joguines, disfresses, material informàtic, plantes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada