divendres, 16 de juny del 2017

Els incívics munten un pipican al carrer Islàndia en un solar tancat

Els veïns de les cases del carrer Islàndia, estan fins als nassos. I amb raó.


Cada any, des de fa molts ja, demanen a l'ajuntament que netegi el solar de les herbes i matolls que creixen allà. El solar va ser tancat però els incívics se les han enginyat per muntar-hi un pipi-can, un caca-can.

Sorprèn que hagin fet una bretxa en la tanca que impedeix el pas al solar, però més encara, que s'hagin portat les seves cadires de càmping i platja i entrin allà, deixant als gossos solts, que fan les seves necessitats i, per descomptat, no les recullen.

El surrealisme total és que a la mateixa entrada al solar, on han obert una porta improvisada, hi ha un cartell de l'ajuntament que diu "no avergonyeixis al teu gos" i "recull les deposicions". Doncs ni una cosa ni l'altra.

L'olor, ara que ha arribat l'estiu, és nauseabunda. La major part dels habitatges d'aquesta zona són cases aparellades amb jardí però els veïns no poden sortir a fora perquè se'ls mengen els mosquits i la pudor és forta.

I això no és nou, fa anys que estan així, només que ara, al risc d'incendi s'afegeix el pipi-can improvisat i el fet que no els fan cas a l'ajuntament malgrat que ho han demanat de vegades per instància i ara per línia verda en dues ocasions.

Les fotografies ho expliquen molt millor.