dissabte, 6 de maig del 2017

NOVA REUNIÓ AMB AAVV i ENTITATS PER PARLAR DE LA ZONA BLAVA i EL CARRIL BICI

El proper dijous 11 de maig, l'ajuntament ha convocat a associacions veïnals, entitats i associacions de comerciants, per continuar debatent sobre la zona blava i el carril bici.

Ahir divendres, 3 Associacions de Segur (AVAP, AV i Prop. De Segur i AVSU), ens vam reunir per intercanviar les opinions que hem rebut de veïns i associats.

Els veïns demanen que es faci un carril bici. Els comerciants del passeig de Segur s'oposen a que es faci a la calçada perquè es perden aparcaments i encara que s'habilitin places al port, els comerços dels extrems del passeig es queixen de que els negocis es veuran afectats si es perden places. Les propostes que hem rebut són molt diverses: fer-lo sobre el passeig, fer-ho en la calçada costat mar, fer-ho per la platja, etc). Però hi ha 4 col·lectius confrontats

- comerciants: no volen ni sentir parlar de perdre una fila d'aparcaments
- vianants: no volen els ciclistes pel passeig
- ciclistes: volen anar per sobre del passeig
- conductors: ni volen que es perdi aparcament ni conviure amb bicicletes

A part de tot això, els partits polítics també han presentat propostes a l'equip de govern.

(Déu n'hi do!)

Tant amb la zona blava i taronja, com el carril bici, doni després que no es va a implantar res aquest estiu, perquè necessita un diàleg muuy ampli i que representi el major nombre de persones. És la segona vegada que se'ns convoca, ara que el grup de govern ja ha debatut en sessions informatives amb els partits polítics.

Aquest és l'estudi presentat i sobre el que s'està debatent