dimecres, 1 d’abril del 2009

Quina és ara l'excusa ?









Quina és ara l'excusa ? *

He llegit i recull-ho, a VILLA CHORIZOS, el que està passant i llastimosament no és pas un cas aïllat, dono fe que hi han moltes llars amb signes d'abandonament (darrera de casa meva hi han 3, C/Sud Estònia)) i a la Av/ Espanya unes quantes més..., la crisis de la construcció hi ha ajudat molt, cases (torres) amb cert terreny comprades per constructores pagant preus impossibles, per edificar pisos o apartaments i ara les obres moltes d'elles sense començar ni tant sols, resten aturades, desocupades, a la espera de... "un nou mil·lenni", ... resultat de tot axó son els fets esmentats.

A més, son moltes les piscines plenes d'aigua, sense manteniment que faran les delícies aquest estiu del "mosquito tigre" i demés fauna en que les bases d'aigua (piscines brutes) infectes pugin donar, es a dir... estem dons preparats per donar suport a nous "modus vivendi" als diferents nuclis de població que de ben segur enriquiran la excel·lència d'aquest municipi.



Sabem, perquè hem anat a denunciar diferents casos que els expedients son un llarg tràmit amb qüestionats resultats...el constructor s’hi renta les mans, es declara amb suspensió de pagaments o be ha dissolt la societat, i ara busca a qui li toca !!!...de moment en aquest cas no sé si ha estat "millor el remei que la malaltia", si al hivern hi han hagut rates, no vull pensar que será aquest estiu, tinc clar que si algú captura una rata d'aquí, la porto a la sessió del ple municipal!!!, per la part que amb toca, las meves nenes de 7 i 11 anys juga'n sovint al jardí de casa, limítrof a aquest terreny ...a més a més el terreny veí de les fotos hi han okupas, tot un regal !!!!, i l'altre esperant a ... !!!, ho hem dit de bon rollo per activa i passiva ...ara amb plantejo fer quelcom més !!!!!, les imatges han estat cedides per J.L Mellado, amic i company de AVSU, en el seu moment van ser enviades amb la seva corresponent demanda a Via Pública va més de 3 mesos, s'han fet gestions també a Medi Ambient, ens consta que el tècnic ha fet la seva feina, però sense cap resultat, i ara a Sanitat ...¿?¿?¿?, també si cal, que caldrà!!! ... parlarem amb qui dona les llicencies d'obres, amb Urbanisme...amb qui calgui !!!!, perquè algú hi ha de posar-hi remei a la situació que està vivint al municipi, especialment a Segur...



La pregunta es,... no preveu la normativa de aquest municipi, sembla que en altres àmbits ho preveu tot i la fa complir ( com ho fa en els plens...¿?¿?!¡ ), aquestes situacions ?

Faran quelcom ???? o ens tocarà de moment el rebre com sempre ????? !!!!





Al estiu del 2.008, se’ns va dir que a partir de la tardor del mateix 2.008 estaria ja !... en funcionament una comissió amb participació civil dins del àmbit de la Seguretat Ciutadana i en el que hi tindrien cabuda representants de les Associacions veïnals que eixís ho demandessin, a l'Octubre de 2.007 aquesta noticia...., hores d'ara, estem com estem del dit res de res ..., paraula de Alcalde !!!! ¿?¿?¿?

Ja os val !!!!! ... Paciència en tenim però d'això en fa 15 mesos....





L’ALCALDE ANUNCIA LA CREACIÓ D’UN CONSELL PERQUÈ LA SOCIETAT CIVIL PARTICIPI EN LA SEGURETAT CIUTADANA
28/10/2007
L’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, ha anunciat la creació d’un consell municipal que permetrà la participació de la societat civil en matèries de seguretat ciutadana. El consell no substituirà la junta local de seguretat, que continuarà coordinant i planificat l’acció dels cossos de seguretat que operen al municipi, tal com assenyala la llei. Però sí que permetrà canalitzar “les inquietuds ciutadanes i mantenir informada la població dels principis rectors de la política de seguretat ciutadana i dels resultats de les actuacions de les forces de l’ordre”.



Jordi Sánchez ha indicat que amb aquesta mesura vol reprendre una idea que va estar a punt de plasmar-se l’any 2001, sent ell mateix alcalde, però que es va estroncar arran d’una moció de censura que el va apartar del càrrec*. L’alcalde no ha posat data per a la constitució d’aquest consell, però s’ha compromés a posar-lo en marxa en el termini més breu possible.



L’alcalde va fer aquest anunci durant l’acte de presentació del desplegament dels Mossos d’Esquadra, el proper 1 de novembre, a la comarca del Baix Penedès. Alguns assistents a aquest acte van plantejar la necessitat d’implantar fórmules de participació que permetin a les entitats, grups socials i ciutadans col·laborar en l’assoliment d’una millor seguretat ciutadana. Jordi Sánchez va respondre que “l’equip de govern municipal tirarà endavant un consell de seguretat com el que ja funciona, i molt bé, a altres municipis, perquè més que inventar el que cal és saber copiar bé”.



L’alcalde va recordar que “la seguretat ciutadana és un puntal bàsic del nostre projecte, al qual dedicarem els mitjans que siguin necessaris”. Una prioritat del govern municipal és la creació d’una nova comissaria per a la Policia local, en un espai molt més ampli i adequat que les actuals instal·lacions del cos.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada