dimarts, 28 d’abril del 2009

Campanya Solidària, Fent front a la crisi



www.avsu.org



Donades les excepcionals circumstàncies econòmiques que estem vivint AVSU ha pres l’iniciativa de tirar endavant un projecte solidari.

Divulgar amb el màxim èxit aquesta campanya donant a conèixer el seu propòsit, és en aquest moments la primera de les tasques a realitzar.



L'objectiu de la campanya és poder beneficiar a tots aquells que disposin d'una pensió de jubilació, caps de família amb carnet d'atur, persones amb discapacitat, amb les importants promocions que els comerços de Segur en un acte de generositat estan disposats a realitzar. També en podran gaudir d’aquests beneficis els socis o simpatitzants de L’AVSU



¡¡ A meitat de preu !! 2 X 1oferim, de dilluns a divendres, menús diaris en els restaurants; una vegada per setmana servei d’estilisme (perruqueria), pedicura i manicura i així anar ampliant l'oferta en la mesura que ho permeti la resposta de veïns i comerços.



La vida ha d' estar plena de petits luxes quotidians que amb aquesta

campanya estaran altre cop a l’abast de més persones.



Estem dissenyant un portal d'Internet, un lloc web amb l'objectiu de oferir a l'usuari, de forma fàcil i integrada, l'accés a una sèrie de recursos i serveis, que sigui una eina que faciliti als comerços l’actualització dels continguts així com afavorir les consultes dels veïns.

L’adreça es www.segurdecalafell.es



Cap situació és per sempre. S’ha d’actuar, es poden dur moltes accions per activar l’economia del municipi. Amb aquesta hi ha voluntat de mantenir la qualitat de vida dels veïns i tanmateix de donar impuls als comerços, apropant les propostes dels establiments al pressupost familiar.



És una roda de la que, ben entesa, se’n beneficien moltes persones, tant veïns com empresaris, que poden veure com la campanya aposta per ser un acte de solidaritat amb el municipi. Són moments durs els que vivim, hem de resistir, re/inventar i anar endavant.



La idea sorgeix arrel de veure com a alguns municipis de la península es faciliten per part del Ajuntament uns menús diaris portats a casa de cadascuna de les persones o famílies que acreditin les seves dificultats, a canvi d’un preu simbòlic.



Valorem fermament dur a terme quelcom semblant i encara que som conscients de quedar-nos a mig camí no perdem l’esperança ni la il·lusió de haver fet camí, un camí en que vol anar més enllà buscant subvencions o recolzament per part de les administracions que permetin dur la logística dels serveis a casa de les persones amb problemes de mobilitat.



El nostre agraïment vagi per endavant a tots el comerços que s’han adherit a l’iniciativa, amb moltes ganes i donant tot el seu suport, entenent que quelcom s’ha de fer en un moment com el que vivim. Es una ajuda que ajuda.



El Portal d’Internet permetrà als veïns està informats i els comerços obtenir una xarxa de promoció que serà per ells i d’ells



Es farà una important distribució de fullets informatius al Palau Vilamajor, a les escoles, al Cap de les Dependències Municipals i al Centre de Jubilats.



Hi hauran unes urnes (bústies), per poder deixar la documentació per obtenir el carnet gratuït acreditatiu de la Campanya, aquí em de donar les gracies a la col·laboració de l’Ajuntament, en els mateixos llocs esmentats a l’altre punt de distribució.



Qui desitgi adherir-se al projecte, o bé necessiti informació que es posi en contacte en el

nº 636 81 297 o be a la adreça informavsu@gmail.com





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada